Kurssikalenteri 2018

Syy ja seuraus

2.6.2018 lauantai klo.11-15

Kurssilla opitaan ymmärtämään miten hevosten ajattelu eroaa ihmisten ajattelusta. Tutkitaan ongelmatilanteissa syntymekanismia ja opitaan ratkomaan ja ehkäisemään niitä.

Mukaan mahtuu 4 hevosta. Kurssilaiset määrittelevät kurssilla käytävät aiheet

Hinta: HML - JÄSENET 40€/hevonen, kuuntelija 12 ---- Ei jäsenet 45€/hevonen, kuuntelija 15€

Hinta sis. Kahvin ja pullan

###############################################

Tehokasta liikuntaa maastaan

30.6.2018 lauantai klo.11-15

Kurssilla käydään läpi erilaisia tapoja jumpata hevosta maastakäsin. Juoksutus, ohjasajo, taivuttelu, suoristaminen.... jos hevosella on jumeja jossain, on helpompaa jumpata jumit maasta, kuin että ihmisen paino selässä häiritsee täsmäjumppaa. Pienillä muutoksilla iso apu hevosen kuuliaiset ja kehon käyttöön.

Mukaan mahtuu 4 hevosta

Hinta: HTL - JÄSENET 40€/hevonen, kuuntelija 12€ ----- Ei jäsenet 45€/hevonen, kuuntelija 15€

Hinta sis. Kahvin ja pullan

#################################################

Lastauskurssi

14.7.2018 klo.11-15

Kurssilla käydään läpi yleisimmät lastaukseen liittyvät ongelmat. Jos paikalle pääsy tuottaa pulmia,järjestynee kyyti kurssilaisille edellisenä päivänä, erillismaksusta. Tästä pitää olla hyvissä ajoin yhteydessä järjestäjään.

Mukaan mahtuu 4 hevosta

Hinta: HTL - JÄSENET 40€/hevonen, kuuntelija 12€ ----Ei jäsenet 45/hevonen, kuuntelija 15€

Hinta sis. Kahvin ja pullan

 

KURSSIT STABLE PARKISSA, Rengossa  osoitteessa Tallipuistontie 10, Renko. www.stablepark.fi

Ilmoittautumiset sähköpostiin tapahtumat@stablepark.fi 

Kysy myös koulutuspaikkoja!

 

Hevonen Peilinä -päiväkurssi

6.5.2017 KLO 10-18 Kuuman Tallilla www.kuuman.fi 

Kurssi on päivän mittainen versio Hevonen Peilinä viikonloppukurssista. Ohjelmassa on henkisen valmennuksen sessio, maastakäsittelyä  ja ruokailut. Lisäpalveluita voi ostaa halutessaan, kuten viikonloppukurssillakin. Valmentajina Mia Jurvala www.horsett.fi  ja Minna Ojanen www.minergia.fi 

Tule kurssille kokeilemaan, kuinka voimakas oma mielesi on ja miten se vaikuttaa hevoseesi! 

HInta 95€ (sis. ruokailut, hevosen majoitus/lainahevonen)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset htl.jasensihteeri@gmail.com tai 0503779381/Eevastiina Perälä

Nuorten leiri

12.-13.5.2017 Kuuman tallilla www.kuuman.fi

Pidämme nuorille oman leirin toukokuussa Kuumassa! Luvassa ratsastusta, kärryajelua, hevostaitoharjoituksia ja teoriaa. Kurssin ohjaajina ovat nuorisovastaavamme Sini Seurala ja hevosen kouluttamisen ammattilainen Mia Jurvala. Suositusikä leirillä on 11-15v (muut harkinnan mukaan). Suosittelemme kaikille leiriläisille ratsastusseuran jäsenyyttä tai vapaaehtoista tapaturmavakuutusta, leiriläiset eivät ole vakuutettuja tallin puolesta.

Leiri toteutetaan päiväleirinä, mutta yöpymismahdollisuuskin on.

Päiväleirin hinta 100€, yöpyjät 130€ (sis. ruokailut)

Ilmoittautumiset huhtikuun aikana nuorisovastaavalle p. 045-8736337 (mieluiten sähköpostitse taikaperhonen@hotmail.com ). Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ennen leirin alkua jossa lisätietoja leiriohjelmasta ja aikatauluista.

TERVETULOA MUKAAN!

Hyvä Kengitys -kurssi

22.4.2017

Millainen on hyvä kengitys? Mitä tulisi ottaa huomioon juuri sen oman hevosen kohdalla? Tule mielenkiintoiselle luennolle, jossa kuulet Ypäjän Hevosopiston kengitysopettajan Mauri Anttosen näkemyksiä aiheesta. Päivän aikana mm. puretaan teurasjalka ja nähdään kengitys-demo. Hinta 25€ sisältää kahvin ja pullan.

Ilmoittautumiset mia.jurvala@gmail.com tai viestillä 045-6635380

Vikellyskurssi

Vikellyskurssi Kuuman tallilla 4.3.2017 klo 11 alkaen

Sitovat ilmoittautumiset htl.jasensihteeri@gmail.com 30.2.2017 mennessä!

Valmentaa Lilli Merinen

 

Vikellys on voimistelua hevosen selässä. Lajissa voi kilpailla käynnissä ja laukassa yksin, parina tai joukkueena. Kurssilla ohjelmassa teoriaa, lihaskuntoa, akrobatiaa, voimistelua, pukilla ja hevosella vikellystä. Vikeltäessä kehittyvät mm. tasapaino, kunto, notkeus, luovuus, kehonhallinta sekä koordinaatiokyky. 
Yli 6-vuotiaat tytöt ja pojat ovat tervetulleita mukaan. Kurssilaisella tulee olla oma harrastuksen kattava tapaturmavakuutus tai SRL:n hyväksymän seuran jäsenyys. Kurssille tarvitset mukaan lenkkarit ja hyvät vaatteet liikkumiseen, esim. trikoot, paksut sukat tai tossut sekä juomapullon ja pientä evästä. Tervetuloa tutustumaan hauskaan, mutta haastavaan lajiin!